Krf - leto 2013

Ostrvo Krf pripada grupi Jonskih ostrva nanizanih duž obale kopior rolex Zapadne Grčke. Zauzima površinu od 592 km2, čime je drugo (posle Kefalonije) po veličini ostrvo Jonskog mora.

Glavni grad, ujedno i administrativni centar svih ostrva Jonskog mora, je grad Krf (Kerkira) sa oko 65.000 stanovnika. Spinada, kvart Liston, crkva Sv. Spiridona, stara i nova tvrđava i Srpska Kuća samo su neka od mnogih mesta rolex replique france koje ovaj grad čuva za svoje turiste.
Ostrvo Vido, svedok stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu je na 15-tak minuta brodom od grada.

Izuzetno razuđena obala koja u dužini od 217 km okružuje ostrvo, poznata je po predivnim uvalama. Peščane i šljunkovite plaže zapljuskuje tirkizno plavo Jonsko more…
Idealno mesto falsi rolex  za odmor i letovanje 2010.

Dassia je poznato turističko mesto koje je pre svega prepoznatljivo po svojoj lepoj plaži, kvalitetnim smeštajnim kapacitetima, šetalištu, i preporučljivo je kako za porodični odmor tako i za zabavu.
Nalazi se na 12 km od grada Krfa (na svakih 30 min. saobraća lokalni gradski autobus, plava linija). Čitava oblast je turistički dobro poznata i pruža raznovrsne mogućnosti u pogledu broja plaža,rolex repliche orologi sportova na vodi, odmora i zabave.

mapa Dasije

Ipsos je letovalište na 15 km severno od glavnog grada ostrva, čuveno po dugačkoj šljunkovito – peščanoj plaži, koja je pravo mesto za odmor i kupanje tokom dana, ali i mnogobrojnim čuvenim klubovima i diskotekama koji pružaju i organizuju nezaboravne žurke i zabave tokom letnjih noći. U mestu se nalaze i restorani, prodavnice, super marketi,svizzeri replica orologi rent a car agencije…

Kassiopi je udaljen 32 km od aerodroma i grada Krfa i nalazi se na najlepšoj poziciji severnog dela ostrva. U lučicu pristaju jahte i motorni čamci, a bogat večernji život odvija se u diskotekama i tavernama.
Preporučuje se osobama koje vole mir i prirodni doživljaj, ali istovremeno i mladima koji mogu provesti rolex replicases dinamične večeri.

Galerija Slika - Krf - leto 2013
Apartmani

Savolidis - Dassia

Cenovnik

Lokacija: 3 minuta hoda do plaže
Sadržaji: Bazen, bar pored bazena.
Smeštaj u studiju za dve osobe, apartmani za dve, tri i četiri osobe i dupleks apartmani u prizemlju na prvom i drugom spratu.
Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Klima: Doplata za klimu iznosi 5 eur dnevno

Klima TV Parking Internet

Mirabello - Dassia

Cenovnik

Kuća je locirana 5 minuta hoda od mora, na blagoj uzvišici, iznad puta, u širem centru Dasije.
Sadržaji: bazen, bar pored bazena, predivna velika terasa kao dvorište koja ima perfektan pogled na Dasiju, more i glavni grad.

Smeštaj u dvokrevetnim studijima i dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem I četvorokrevetnim  apartmanima
Smeštaj je u prizemlju i na prvom spratu. Ukoliko vam je spratnost bitna, molimo da se o tome raspitate pre rezervacije aranžmana.

Aparmani su opremljeni :Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.

U slučaju korišćenja sobe kao dvokrevetne, u velike studije dodaje se standardan treći ležaj, po ceni od 10 eura dnevno.

Doplata za klimu iznosi 5 eur dnevno.

Klima TV Parking Internet

Ildi - Dassia

Cenovnik

galerija slika

Vila  se nalazi u Dasiji, na udaljenosti 400m od plaže i oko 300m od centra mesta.

Vila poseduje komforne studije i apartmane
( za boravak 2,3 ili 4 osobe), kompletno opremljene čajnom kuhinjom kuhinjom, frižiderom, kupatilom,TV i terasom sa garniturom za sedenje.
Svi studiji i apartmani imaju klima uredjaj čija se upotreba doplaćuje.

Vila se nalazi u miru i tišini, poseduje veoma lepo dvorište i bazen , koji naši gosti mogu svakodnevno da koriste.

Klima TV Parking Internet

Artemis-Dassia bus/avion

Cenovnik

galerija slika

Club/villa sa bazenom - A kat., Dassia


Dve velike bajkovite apartmanske vile, koje izgledom i sadržajem omogućuju vrhunski odmor.
Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu Dasije sa velikim broj café barova, restorana, super marketa, internet caféa, a udaljenost od najlepših plaža Dasije je oko 400m. Ulaskom iz glavne ulice u prostor gde su smeštene vile, pruža se veliki negovani vrt sa uvek zelenom engleskom travom, stablima maslina, raznovrsnim i čudesnim kaktusima i velikim lepo uređenim bazenom sa ležaljkama i suncobranima. U dubini parka - vrta smeštene su dve sestrinske apartmanske kuće sa 16 apartmana, izuzetno skladnog izgeda i lepog arhitektonskog rešenje sa ne skrivenim uticajem arhitekture Mediterana i Venecije.

Do centra glavnog grada Krfa ima samo 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom.

1/2 Apartman/ Studio: sadrži dva ležaja, kuhinjski deo (frižider, električni bokal, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, wi-fi internet, kupatilo - tuš/wc, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje.

1/4Apartman : sadrži dve odvojene spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim rasklopivim ležajem i sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, električni bokal, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, wi-fi internet, kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

Klima TV Parking Internet

Lola-Dassia- bus/avion

Cenovnik

LOLA - Club/villa  A kat. - Dassia

Apartmanska kuća, izrazite lepote, nova, lepo uređena i održavana sa sopstvenim velikim vrtom sa negovanom engleskom travom i velikim bazenom. Raspolaže sa 16 velikih i ukusno uređenih apartmana.

 Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u samom centru Dasije, prekoputa Chandris hotela i dela Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 200m.
Svojim položajem, okružena zelenilom i bazenom pruža mir i odmor i ako se nalazi u centralnom delu letovališta Dasije sa brojnim café barovima, restoranima, marketima, internet café-ima.
Do centra glavnog grada Krfa ima oko 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom.

1/3 Apartman : sadrži sobu sa dva ležaja i velikim balkonom sa garniturom za sedenje, dnevni boravak sa ležajem - široka sofa na rasklapanje, stolom za ručavanje i kuhinjskim delom (frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, aparat za kafu, toster, sudopera i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, fen, sef, kupatilo - tuš/wc.

1/4 Apartman : sadrži dve sobe sa po dva ležaja ili jednu sobu sa dva ležaja i dnevnim boravkom sa dva ležaja - široka sofa na rasklapanje, apartman je klimatizovan, sobe imaju izlaz na veliki balkon sa garniturom za sedenje, dnevni boravak je sa stolom za ručavanje i kuhinjskim delom (frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, aparat za kafu, toster, sudopera i posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, fen, sef, kupatilo - tuš/wc.

1/5 Apartman : sadrži dve sobe sa po dva ležaja, klimatizovane i imaju izlaz na veliki balkon sa garniturom za sedenje, veliki dnevni boravak sa petim ležajem - široka sofa na rasklapanje, sto za ručavanje i kuhinjski deo (frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, aparat za kafu, toster, sudopera i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, fen, sef, kupatilo - tuš/wc. 

Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

Klima TV Parking Internet

Kristina Dassia - bus/avion

Cenovnik

galerija slika

Club/villa A kat. - Dassia


Dve velike apartmanske vile, skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja, okružuju veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima u sopstevnom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije. Na raspolaganju je 11 apartmana.

Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu Dasije sa velikim broj café barova, restorana, super marketa, internet caféa, a udaljenost od najlepših plaža Dasije je oko 400m.
Do centra glavnog grada Krfa ima samo 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom.

1/2 Apartman /Studio: sadrži sobu sa dva ležaja, balkon sa garniturom za sedenje, kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, električni bokal i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo - tuš/wc, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

1/4 Apartman : sadrži dve odvojene spavaće sobe sa klimom i TV-om i dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, električni bokal i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno.
Sef se posebno doplaćuje. Plaćanje na recepciji.

Klima TV Parking Internet

Alexandra 1 Dassia - bus/avion

Cenovnik

Club/villa B kat. - Dassia
Komplet od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem.

Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu, u centru Dasije, nedaleko od velikog marketa u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 200m. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom.

ALEXANDRA 1 raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana.

Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo.


Klima TV Parking Internet

Alexandra 2 & 3 Dassia bus/avion

Cenovnik

Club/villa B kat. - Dassia

Komplet od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem.

Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu, u centru Dasije, nedaleko od velikog marketa u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 200m. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom.

ALEXANDRA 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana.
Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc.

ALEXANDRA 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana.
Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc.
Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.
 

Klima TV Parking Internet

Nelly- Kassiopi bus/avion

Cenovnik

galerija slika

Vila A lux kat. - Kassiopi


Lokacija: nova, moderna i elegantna vila sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona u centru Kasiopija. Vila je udaljena oko 150m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.

Studio 2: soba sa dva kreveta i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 03: jedan spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), dva klima uređaja, kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 04+1: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak sa dodatnim pomoćnim ležajem i sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima u svim prostorijama (3 klima uređaja), kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje - doplata po danu: studio 02 - 5 eur, aapartman 03 - 8 eur, apartman 04 - 10 eur.  Plaćanje na recepciji.

Klima TV Parking Internet

Limani - Kassiopi / bus/avion

Cenovnik

Vila A kat. - Kassiopi

Elegantna vila sa bazenom, smeštena u centru gradića iznad same obale u blizine turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.
Najlepša plaža Bataria, jedna od brojnih u Kasiopiju, udaljena samo oko 200m.

Apartman 02+1: spavaća soba sa dva kreveta i balkonom, trpezarija sa dodatnim ležajem, trpezarijskim stolom i delom za kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 04+1: dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa dodatnim ležajem sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), dva kupatila - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

Klima TV Parking Internet

Sotiris Kassiopi - bus/avion

Cenovnik

Vila A kat. - Kassiopi

Prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena oko 100 m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, kafeterijama od kojih neki rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki bazen sa delom za decu, koji mogu koristiti gosti vile. Udaljenost od najlepše plaže Bataria je ne više od 300 m, a gradske plaže Kalamionas oko 200 m.

Apartmani 02, 03 i 04:
moderan nameštaj,  jedna ili dve spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim standardnim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, štednjak sa dve ringle i rernom, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje, sa pogledom  na centar Kasiopija i more.

Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanaje na recepciji.

Klima TV Parking Internet
Copyright ©
Professional Travel